προβλέψεις Σκορπιός 2011

Η πρόβλεψη αφορά τους γεννημένους στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ στην Ελλάδα και υπολογίστηκε με τη μέθοδο της ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ για τη στιγμή εισόδου του ήλιου στο Σκορπιό στις 23/10/11 και ώρα 21:31 Ελλάδας. Καλύπτει όλη τη χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια.

Η καινούρια  χρονιά που τώρα ξεκινά για τους Σκορπιούς έχει πολλή δουλειά! 
O τομέας της εργασίας θα είναι ο κύριος πυρήνας γύρω από τον οποίο θα περιστρέφονται όλα τα υπόλοιπα (σελήνη στην Παρθένο, σύνοδος ερμή/αφροδίτης στον 6ο). Δεν φημίζεστε βέβαια για την εργασιομανία σας όσο για το πάθος σας στη δουλειά. Όμως φέτος θα καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες ενέργειας και χρόνου στον τομέα καριέρα, επάγγελμα, δουλειά. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι θετικά αλλά θα τα δρέψετε τα επόμενα χρόνια και όχι αμέσως. 


Οικονομικά μπορούν να υπάρξουν έξτρα εισοδήματα από κάποια βοήθεια ή συνεργασία με άτομο του κύκλου σας (ανατέλλει ο 8ος ηλιακός, σύνοδος ερμή/αφροδίτη). Επιτυχείς οικονομικές συμφωνίες προβλέπονται επίσης για όσους ασχοληθούν με το γενικότερο εμπόριο. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις πρέπει να κάνετε προσεκτική επιλογή των συνεργατών ή δανειστών σας γιατί διαφαίνεται στην πορεία πιθανότητα διάλυσης της συμφωνίας....


Αν και ο ήλιος από τον 5ο οίκο θέλει να σας δώσει κάποιες στιγμές ανάπαυλας ωστόσο όλο και κάποιες βαρετές υποχρεώσεις θα προκύπτουν, αγγαρείες και καθήκοντα που θα σας κλέβουν τον ελεύθερο χρόνο σας.



Ερωτικά επίσης θα είναι μια δραστήρια εποχή κυρίως για τους αδέσμευτους (ήλιος στον 5ο, σύνοδος ερμή/αφροδίτης). Πολλές νέες γνωριμίες θα προκύψουν μέσα από τον χώρο της εργασίας. Κάποιες θα εξελιχθούν σε κοινωνικό/φιλικό πλαίσιο, αλλά κάποιες άλλες θα πάρουν μια ερωτική διάσταση. Βέβαια σαν σκορπιοί που είστε δεν θα λείψουν καθόλου τα πάθη, οι σκηνές, οι ζήλιες και τα δράματα που τόσο πολύ λατρεύετε (ανατέλλει ο 8ος ηλιακός οίκος, τετράγωνο αφροδίτης/άρη)!


Θέματα υγείας θα ανακύψουν κυρίως για όσους κάνουν καταχρήσεις και αμελούν τον οργανισμό τους. Φέτος θα χτυπήσει το καμπανάκι που θα σας αναγκάσει να δώσετε μεγαλύτερη φροντίδα στο σώμα και στη ψυχή σας (σελήνη στην Παρθένο, σύνοδος ερμή/αφροδίτης στον 6ο, ανατέλλει ο 8ος ηλιακός).


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ σε όλους σας!

Αυτή ήταν μια γενική και σύντομη αλλά εύστοχη ανίχνευση των τάσεων του γενεθλιακού έτους για όλους τους σκορπιούς. Για περισσότερες και πιο ακριβείς λεπτομέρειες που θα αφορούν αποκλειστικά το δικό σας ωροσκόπιο και τη δική σας μοναδική ημερομηνία γέννησης μπορείτε να παραγγείλετε την καρτέλα ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ή να εγγραφείτε στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ASTROMATICS για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες με αναλύσεις και ημερομηνίες υψηλής δραστηριότητας.





προβλέψεις Ζυγός 2011

Η πρόβλεψη αφορά τους γεννημένους στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ στην Ελλάδα και υπολογίστηκε με τη μέθοδο της ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ για τη στιγμή εισόδου του ήλιου στο Ζυγό στις 23/9/11 και ώρα 12:05 Ελλάδας. Καλύπτει όλη τη χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια.

Εξαιρετικά θερμή κι ερωτική προβλέπεται η χρονιά που ξεκινά τώρα για τους Ζυγούς, χωρίς όμως να λείπουν και οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα.

Ας ξεκινήσουμε με τα δυσάρεστα: πολλοί από εσάς ήδη βιώνετε κάποιες ελλείψεις στο οικονομικό και αυτό προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί (ανατέλλει σκορπιός, 2ος ηλιακός οίκος). Ωστόσο υπάρχουν διέξοδοι για όσους είναι πιο τολμηροί και αποφασίσουν να κάνουν ριζικές ανατροπές στα επαγγελματικά τους (αντίθεση ήλιου/ουρανού).

Αν βλέπετε ότι η εργασία που έχετε δεν σας αποφέρει τα αναμενόμενα έσοδα, απλά προβείτε σε αλλαγές. Αλλάξτε δουλειά, αντικείμενο απασχόλησης, αλλάξτε πόστο, ζητήστε μετάθεση, ή αλλάξτε εταιρία. Οτιδήποτε που θα φέρει μια παραγωγική ανατροπή στο βαλτομένο σκηνικό. Θα ευνοηθούν περισσότερο κλάδοι απασχόλησης που έχουν να κάνουν με νέα τεχνολογία, τηλεφωνία, ίντερνετ, ομαδικές εργασίες, σωματεία, πολυεθνικές και χώροι διασκέδασης (τρίγωνο σελήνης+άρη/ουρανού).

Και αν φοβάστε ότι δεν είναι καλή εποχή για αλλαγές, κάνετε λάθος. Τόσο η αντίθεση ήλιου/ουρανού στον άξονα της καριέρας όσο και το δυναμικό τρίγωνο του ουρανού με τη σελήνη και άρη υπόσχονται πολλή τύχη και βοήθεια σε όποιον τολμάει καινούρια εγχειρήματα που γίνονται με φρόνηση και σωστό προγραμματισμό. Τα κέρδη δεν θα αργήσουν να έρθουν! (σύνοδος σελήνης/άρη στον 8ο οίκο και ανατέλλει σκορπιός, 2ος ηλιακός οίκος)

Ερωτικά τώρα τόσο για δεσμευμένους όσο και για ελεύθερους προβλέπονται καυτά πάθη και πειρασμοί, ζήλιες, εντάσεις και φλογερά καρδιοχτύπια (ανατέλλει σκορπιός και σελήνη στον λέοντα). Σεξουαλικά θα είναι μια από τις πλέον δραστήριες χρονιές αλλά μην περιμένετε κάτι σοβαρό ή με προοπτικές. Όσο κρατήσει η φλόγα θα περάσετε συναρπαστικά αλλά θα ήταν ουτοπικό να προσδοκάτε ρομαντισμούς και μονιμότητες. Γι'αυτό λαβετε τα μέτρα σας από τώρα για να μην ξεσπάσετε αργότερα σε σκηνές ζήλιας και απαιτήσεων...(σύνοδος σελήνης/άρη στον 8ο οίκο)

Αρκετά κυνικό λοιπόν θα χαρακτηρίζαμε το νέο έτος και θα ανταμοιφθούν όσοι δείξουν ατσάλινη αντοχή και δύναμη. Καλή χρονιά και με Πολλή Τύχη!

Αυτή ήταν μια γενική και σύντομη αλλά εύστοχη ανίχνευση των τάσεων του γενεθλιακού έτους για όλους τους ζυγούς. Για περισσότερες και πιο ακριβείς λεπτομέρειες που θα αφορούν αποκλειστικά το δικό σας ωροσκόπιο και τη δική σας μοναδική ημερομηνία γέννησης μπορείτε να παραγγείλετε την καρτέλα ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ή να εγγραφείτε στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ASTROMATICS για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες με αναλύσεις και ημερομηνίες υψηλής δραστηριότητας.




προβλέψεις Παρθένος 2011

Η πρόβλεψη αφορά τους γεννημένους στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ στην Ελλάδα και υπολογίστηκε με τη μέθοδο της ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ για τη στιγμή εισόδου του ήλιου στους Παρθένου στις 23/8/2011 και ώρα 14:21 Ελλάδας. Καλύπτει όλη τη χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια.

Μια απαιτητική χρονιά ξεκινά την Τρίτη 23/8 για τους παρθένους. Μεγάλες αλλαγές δεν προβλέπονται βέβαια, μιας και δεν θα θιγούν ιδιαίτερα οι βασικοί άξονες της ζωής σας. Όμως θα προκύψουν προβλήματα δευτερεύουσας σημασίας που θα σας κουράσουν.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να επικρατεί μια συνεχής ασυνενοησία στις καθημερινές σας συνδιαλλαγές με άτομα του περιβάλλοντος σας (αντίθεση ήλιου/ποσειδώνα στον άξονα 3/9). Άλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν και άλλα γίνονται. Φροντίστε να είστε όσο γίνεται πιο σαφείς. Το ίδιο ισχύει και αν πρόκειται να συμφωνήσετε, παραγγείλετε, υπογράψετε κάτι σημαντικό: σιγουρευτείτε ότι και οι δυο πλευρές είναι ακριβείς στην τοποθέτηση τους για να μην προκύψουν λάθος εκτιμήσεις ή αποφάσεις.

Στον τομέα των σχέσεων θα υπάρξουν συγκρούσεις οικογενειακές ή ερωτικές οι οποίες ξεκινούν από λάθος λόγο ή από μια παρεξήγηση, παρανόηση. Πριν βιαστείτε να κατηγορήσετε και να ανοίξετε πολεμικά μέτωπα με τους άλλους σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε καλά όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που σας ξεφεύγουν, τα οποία αν γνωρίζατε θα λυνόταν η παρεξήγηση και το μυστήριο αναίμακτα;

Επαγγελματικά σας περιμένει μια δύσκολη χρονιά με φόρτο εργασίας (τετράγωνο άρη/κρόνου) και ένα αλαλούμ να επικρατεί. Τι κρίμα που εσείς θα είστε σε τελείως άλλο μήκος κύματος! Ενώ οι ρυθμοί γύρω θα είναι φρενήρεις, εσείς θα έχετε διάθεση χαλαρότητας και αποφυγής (αντίθεση αφροδίτης/ποσειδώνα). Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να σύρετε τον εαυτό σας σε αυτούς τους απαιτητικούς ρυθμούς... Φυσικά, καινούρια εγχειρήματα (ή βελτιώσεις γενικώς) για φέτος ούτε προβλέπονται, ούτε συνιστώνται!

Κάποιοι από εσάς θα έχουν μια χρονιά μετακινήσεων (σελήνη στους διδύμους). Ίσως λόγω μετακόμισης, ίσως λόγω επαγγελματικών ή ερωτικών υποχρεώσεων, ίσως λόγω σπουδών. Πάντως θα είστε συνέχεια στους δρόμους και θα σας κουράσουν οι αποστάσεις (ανατέλλει σκορπιός 3ος ηλιακός, ήλιος στον 9ο).

Ψυχολογικά και πνευματικά θα βρίσκεστε σε μια μάλλον ασαφή και ρευστή κατάσταση και η κρίση σας άστοχη (αντίθεση ήλιου/ποσειδώνα στον άξονα 3/9). Για αυτό το λόγο δεν συνιστώ να λάβετε φέτος σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ζωής σας. Είτε η κρίση σας θα είναι θολή, είτε θα σας ξεφεύγουν σημαντικότατοι παράγοντες που χρειάζονται για τη λήψη ορθής απόφασης. Αφηρημάδα και δυσκολίες στη μνήμη και στη συγκέντρωση είναι πιθανές. Σωματικά, θα νιώθετε μια ανεξήγητη εξάντληση και υπνηλία ενώ οι αντοχές σας θα είναι χαμηλές.

Παρ'ολα αυτά μαζέψτε την υπομονή και το κουράγιο για να περάσει η φάση αυτή όσο γίνεται πιο ήρεμα. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!


Αυτή ήταν μια γενική και σύντομη αλλά εύστοχη ανίχνευση των τάσεων του γενεθλιακού έτους για όλους τους παρθένους. Για περισσότερες και πιο ακριβείς λεπτομέρειες που θα αφορούν αποκλειστικά το δικό σας ωροσκόπιο και τη δική σας μοναδική ημερομηνία γέννησης μπορείτε να παραγγείλετε την καρτέλα ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ή να εγγραφείτε στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ASTROMATICS για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες με αναλύσεις και ημερομηνίες υψηλής δραστηριότητας.



ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΛΕΩΝ 2011

Η πρόβλεψη αφορά τους γεννημένους στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ στην Ελλάδα και υπολογίστηκε με τη μέθοδο της ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ για τη στιγμή εισόδου του ήλιου στον λέοντα στις 23/7/2011 και ώρα 07:12 ώρα Ελλάδας. Καλύπτει όλη τη χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια.


Το κυρίαρχο στοιχείο της νέας χρονιάς για τους λέοντες είναι το ακριβές τετράγωνο του ήλιου με την σελήνη. Η όψη αυτή καταρχήν δείχνει ότι οι σχέσεις σας με τον κόσμο (φίλους, συγγενείς, πελάτες) και κυρίως με το άλλο φύλο έχουν μεγάλη ανηφόρα να ανέβουν. Όχι την ανηφόρα του Γολγοθά βέβαια, αλλά σίγουρα ανηφόρα. Ο λόγος των δυσκολιών βρίσκεται στη δική σας συμπεριφορά (αλαζονεία, έπαρση) και αποστασιοποίηση (ήλιος στον 12ο οίκο). Επίσης στον οικογενειακό χώρο ίσως σκληρύνουν οι σχέσεις με συγγενικό πρόσωπο για τον ίδιο λόγο.


Επαγγελματικά, θα σημειωθεί αύξηση πελατείας και νέες συμφωνίες (σελήνη στο μεσουράνημα) αλλά αυτό εύκολα μπορεί να ανατραπεί από δικούς σας λάθος εγωιστικούς χειρισμούς ή αδιαφορία (τετράγωνο ήλιου/σελήνης). Προσέξτε η συμπεριφορά σας να είναι συνεπής προς άτομα από τα οποία εξαρτάστε επαγγελματικά για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Κάποιοι θα έχετε την παρόρμηση να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και θα καταπιαστείτε με την επίτευξή του, αλλά το εγχείρημα θα κολλήσει για μεγάλο διάστημα (η σελήνη μεσουρανεί αλλά στην τελευταία μοίρα). Αυτό σημαίνει ότι η εποχή δεν είναι κατάλληλη για νέες ενάρξεις προς το παρόν, όσο και αν δέχεστε ενθαρρυντικά μυνήματα από τον περίγυρο. Είναι όμως καλή εποχή για να κλείσετε θέματα κι εκκρεμότητες.


Ερωτικά η χρονιά υπόσχεται έντονο παρασκήνιο αν και όχι πάντα θεμιτό...Παράνομες γνωριμίες σας βάζουν σε πειρασμό ή εσείς βάζετε σε παράνομο πειρασμό τους άλλους! Μυστικές σχέσεις, ευχάριστες συνερεύσεις στα κρυφά και dolce vita (ανατέλλει ο λέων, ήλιος στον 12ο).


Όσον αφορά τη διάθεση, η ψυχολογία θα είναι γλυκά μελαγχολική κι εσωστρεφής (ήλιος στον 12ο σε τετράγωνο με σελήνη) και ο νους σε πλήρη εγρήγορση και διάυγεια (τρίγωνο ερμή/σελήνης). Οι σωματικοί βιόρυθμοι θα βρίσκονται σε νάρκη, γι'αυτό ξυπνήστε τον οργανισμό σας με τονωτικές τροφές κι εκγύμναση!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Αυτή ήταν μια γενική και σύντομη αλλά εύστοχη ανίχνευση των τάσεων του γενεθλιακού έτους για όλους τους λέοντες. Για περισσότερες και πιο ακριβείς λεπτομέρειες που θα αφορούν αποκλειστικά το δικό σας ωροσκόπιο και τη δική σας μοναδική ημερομηνία γέννησης μπορείτε να παραγγείλετε την καρτέλα ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ή να εγγραφείτε στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ASTROMATICS για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες με αναλύσεις και ημερομηνίες υψηλής δραστηριότητας.







ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2011

Η πρόβλεψη αφορά τους γεννημένους στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ στην Ελλάδα και υπολογίστηκε με τη μέθοδο της ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ για τη στιγμή εισόδου του ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6/11 και ώρα Ελλάδας 20:17. Καλύπτει όλη τη χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια.

χρονιά εσωτερικών εξελίξεων...

Ποσειδώνια χαρακτηριστικά θα έχει η νέα γενεθλιακή χρονιά για εσάς τους καρκίνους.
Αφενός η σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του ποσειδώνα όταν θα εισέρχεται στον καρκίνο, κι αφετέρου την ίδια στιγμή ο πλανήτης αυτός θα σχηματίζει δυο σημαντικές για εσάς όψεις στο ουράνιο στερέωμα: μια με τον ήλιο και μια με τον άρη.


Πιο συγκεκριμένα:
Φέτος θα στραφείτε στις πιο θεωρητικές / εσωτερικές πλευρές της ζωής (ψυχολογία, συναίσθηματα) και λιγότερο στα πρακτικά ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά). Είναι ένα έτος που προέχει να κάνετε δουλειά με τον εσωτερικό σας κόσμο και την πνευματική σας εξέλιξη. Και αυτό θα το επιτύχετε μέσα από ενδοσκόπηση, μελέτη βιβλίων ανάπτυξης, εθελοντισμό, επαφή με τη φύση, αγαθοεργίες, καλές τέχνες, συμβουλευτική κλπ. Κάποιοι από εσάς θα διαπιστώσουν εντυπωσιακή πρόοδο σε αυτά τα θέματα πχ με ενδυνάμωση της διαίσθησης (τρίγωνο σελήνης/ερμή) ή ανακάλυψη της πραγματικής φύσης της ζωής, της αγάπης και της προσφοράς προς τον πλησίον (ήλιος στον 7ο οίκο σε τρίγωνο με ποσειδώνα).


Ωστόσο, να μην είστε τυφλά καλόπιστοι γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος οι επιτήδειοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή σας πρόθεση. Επίσης, επειδή θα έχετε την τάση να τα δίνετε όλα (ενέργεια, χρόνο, προσοχή) στους άλλους, φοβάμαι ότι θα παραμελήσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Κάντε το καλό, αλλά όχι εις βάρος σας! (τετράγωνο άρη/ποσειδώνα)


Από την άλλη ο ερμής κάνει μια καλή όψη με σελήνη (συναίσθημα) και μια κακή με κρόνο (υποχρεώσεις). Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό σας φέτος θα λειτουργεί κυρίως για την τακτοποίηση του εσωτερικού σας κόσμου και τις βαθειές υπαρξιακές ανάγκες σας. Αντίθετα σε θέματα επαγγελματικά και πρακτικά θα δράσετε με λιγότερη αποτελεσματικότητα, ίσως μάλιστα αυτά να παγώσουν σε μια στάσιμη κατάσταση αναμονής. Το κριτήριο σας για φέτος θα είναι το ένστικτο και όχι η λογική. Εμπιστευτείτε το!


Ερωτικά, θα έχετε την τάση να σπαταλήσετε τον εαυτό σας σε μια σχέση που ίσως να μην χρειάζετε να την υπερτροφοδοτείτε με την προσοχή σας. Αν δράσετε έτσι, θα καταλήξετε να καλομάθετε το ταίρι σας και θα αρχίσει να ζητά κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Θέλει ισορροπία στο πόσο δοτικοί θα είστε φέτος. Οι αδέσμευτοι ας προσέχουν τις επιλογές τους γιατί θα έχουν την τάση να εμπλέκονται σε σχέσεις φαινομενικά παραμυθένιες, ουσιαστικά όμως ...βαμπιρικές!


Τέλος, μια διάθεση φυγής από τη ρουτίνα θα σας φέρνει συχνά σε επαφή με τη φύση, την εξοχή και τη θάλασσα (τρίγωνο σελήνης από ιχθείς με ερμή).


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ


Αυτή ήταν μια γενική και σύντομη αλλά εύστοχη ανίχνευση των τάσεων του γενεθλιακού έτους για όλους τους καρκίνους. Για περισσότερες και πιο ακριβείς λεπτομέρειες που θα αφορούν αποκλειστικά το δικό σας ωροσκόπιο και τη δική σας μοναδική ημερομηνία γέννησης μπορείτε να παραγγείλετε την καρτέλα ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ή να εγγραφείτε στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ASTROMATICS για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες με αναλύσεις και ημερομηνίες υψηλής δραστηριότητας.






ΔΙΔΥΜΟΙ 2011

Η πρόβλεψη αφορά τους γεννημένους στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ στην Ελλάδα και υπολογίστηκε με τη μέθοδο της ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ για τη στιγμή εισόδου του ήλιου στους διδύμους στις 21/5/11 και ώρα 12:21 μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Καλύπτει όλη τη χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια.


Όταν μπήκαμε στους διδύμους στις 21/5/11 η σελήνη ήταν στον αιγόκερω και ημέρα Σάββατο (του κρόνου) που σημαίνει ότι το έτος που τώρα ξεκινά θα είναι για εσάς προσανατολισμένο περισσότερο στην εργασία, την καριέρα και τις διάφορες υποχρεώσεις που τρέχουν. Συγκεκριμένα....

το τετράγωνο ήλιου/ποσειδώνα από τον 10 οίκο δείχνει ότι κάποιοι από σας θα χαλαρώσουν τους εργασιακούς ρυθμούς τους και θα αμελήσουν τις υποχρεώσεις τους καθώς θα επαναπαυτούν στην υποστήριξη των άλλων ή στα όσα έχουν μέχρι τώρα κατακτήσει. Είναι όμως αυτή μια σοφή στάση, δεδομένου ότι οι συνθήκες πιέζουν;

Αναμένονται επίσης θέματα εκμετάλλευσης ή εξαπάτησης μεταξύ συνεργατών και συναδέλφων. Τρικλοποδιές ακόμα και από πολύ κοντινό πρόσωπο είναι πιθανές. Επίσης να τσεκάρετε πάντα ότι οι στόχοι που βάζετε είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί και κλείστε τα αυτιά σας σε εξωπραγματικές υποσχέσεις.

Από την άλλη όμως το τρίγωνο αφροδίτης/πλούτωνα υπόσχεται ότι το χρήμα, παρόλο το δύσκολο κλίμα που επικρατεί, δεν θα σας λείψει! Έρχονται επικερδείς οικονομικές συμφωνίες ή συνεταιρισμοί με πολυεθνικές.

Τα καλά νέα είναι ότι η τριπλή σύνοδος ερμή/αφροδίτης/άρη στον 9ο οίκο καθώς και το γεγονός ότι ανατέλλει ο 3ος ηλιακός σας οίκος υπόσχονται μια πολύ δραστήρια εποχή με συχνές και μακρινές μετακινήσεις εντός κι εκτός χώρας. Είτε για λόγους αναψυχής, είτε για επαγγελματικούς, εκπαιδευτικούς, ερωτικούς ή άλλους, φέτος θα είναι μια χρονιά που το στοιχείο της απόστασης και των μετακινήσεων θα είναι έντονο.

Θέματα εκπαίδευσης θα σας απασχολήσουν και πολλοί από εσάς θα καθήσετε ξανά στα θρανία για την εκμάθηση μιας επιπλέον ξένης γλώσσας, ίντερνετ, οδήγηση ή άλλα σεμινάρια. Ένα δίπλωμα ή πτυχίο σας περιμένει! Μελέτες και βιβλία.

Και το καλύτερο για το τέλος: πολλοί από σας θα έχετε καυτές ερωτικές συναναστροφές με άτομα από πολύ μακριά ίσως και από εξωτερικό!...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!


Αυτή ήταν μια γενική και σύντομη αλλά εύστοχη ανίχνευση των τάσεων του γενεθλιακού έτους για όλους τους διδύμους. Για περισσότερες και πιο ακριβείς λεπτομέρειες που θα αφορούν αποκλειστικά το δικό σας ωροσκόπιο και τη δική σας μοναδική ημερομηνία γέννησης μπορείτε να παραγγείλετε την καρτέλα ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ή να εγγραφείτε στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ASTROMATICS για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες με αναλύσεις και ημερομηνίες υψηλής δραστηριότητας.

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.