Πώς εξηγεί η αστρολογία 
την κατάσταση στην Ελλάδα της Κρίσης;

Πιο κάτω υπάρχουν νέες προσθήκες για το μέλλον της Ελλάδας και προβλέψεις για τις εκλογές 2012.


(νέα προσθήκη στις 18 Απρίλη 2012)
Τι γίνεται με την Ελλάδα τελικά;
Πώς ο Κρόνος μας διέλυσε την τριετία 2009-2012

Κρόνος στον 1ο οίκο
Νοέμβριο 2009 ο κρόνος μπήκε στον Ωροσκόπο της Ελλάδας (2η μοίρα ζυγού σύμφωνα με δικές μας εκτιμήσεις) και άρχισαν οι δυσκολίες. 
Ο κρόνος τότε μας έδωσε το πρώτο χαστούκι και ακολούθησε ο γολγοθάς:
-με το ΔΝΤ και τα μνημόνια, 
-περικοπές, απολύσεις, 
-περιορισμοί και συρρικνώσεις (σε απασχόληση, οικονομία, εθνικές κατακτήσεις κλπ), 
-καταθλίψεις, αυτοκτονικές διαθέσεις κλπ. 
Όλα αυτά είναι συμπτώματα κρόνια που παρουσιάστηκαν σε εθνικό επίπεδο. Ο κρόνος κάθεται στον ωροσκόπο της Ελλάδας μέχρι Οκτώβριο 2012.

Τι θα γίνει στην Ελλάδα; 
Ποιο είναι το μέλλον της Ελλάδας από εδώ και πέρα;
(γενικές τάσεις μέχρι 2014)

Κρόνος στον 2ο οίκο
Οκτώβριο 2012 ο Κρόνος εγκαταλείπει τον ωροσκόπο της Ελλάδας (ζυγός) και εισέρχεται στον 2ο οίκο της δηλαδή στο σκορπιό μέχρι τέλη 2014.
Σταδιακά αρχίζουμε να παίρνουμε κάποιες μικρές ανάσες σαν έθνος. Μετά το ΣΟΚ της προηγούμενης τριετίας 2009-12 με την κρίση της εθνικής μας επιβίωσης και της εθνικής μας ταυτότητας, αρχίζουμε κάπως να συνερχόμαστε - τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο- και να παίρνουμε τα πάνω μας. Όμως με τον κρόνο στον 2ο οίκο, η οικονομία θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες για ακόμα 2μιση χρόνια. Βέβαια τώρα δεν θα είναι σε τόσο μεγάλη ένταση όσο ήταν τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιούργησαν τα μνημόνια τη διετία 2010-2012... Αν υπάρχει υπαρκτό ενδεχόμενο για έξοδο από το ευρώ, αυτή εδώ είναι η πιο πιθανή περίοδος για να συμβεί, με τον κρόνο στον 2ο οίκο (οκτ 12-τέλη 14).

τροπικός πλούτωνας χτυπά το προοδ. ταυ τετράγωνο Δία/Αφροδίτης/Πλούτωνα
Χαρακτηριστική ένδειξη μιας εκ βάθρου ολικής καταστροφής του Οικονομικού, Χρηματοπιστωτικού, Νομισματικού κι Εμπορικού συστήματος της χώρας. Ριζικό ξήλωμα κάθε οικονομικής έννοιας και υπόστασης. Αυτή η περιγραφή της απόλυτης οικονομικής κατάρρευσης ίσως φωτογραφίζει το τέλος του ευρώ για την Ελλάδα.

αστρικός πλούτωνας πάνω στον τροπικό Άρη
Κίνδυνος εκρηκτικού κλίματος. Εξεγέρσεις και εχθροπραξίες είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε πολεμικές αντιπαραθέσεις με εξωτερικούς παράγοντες. Ακραίες καταστάσεις επιβίωσης.

τροπικός ποσειδώνας πάνω στην αστρική Αφροδίτη
-Αφύπνιση κλίματος Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ευαισθησίας (κοινωνικά παντοπωλεία, κίνημα χωρίς μεσάζοντες, μέτρα και ειδικές χαμηλές τιμές υπέρ ανέργων κλπ). Συσπείρωση κοινωνικών σχέσεων. Βοήθεια και κινήσεις υποστήριξης από άλλες χώρες.
-Όμως και απομόνωση ή εσωστρέφεια ατόμων λόγω κατάθλιψης, ανεργίας κλπ. Διάθεση φυγής, απάθεια και υπνωτισμός του έθνους με φιέστες, lifestyle και ουσίες.
-Μυστικές, κρυφές και σκοτεινές συμπράξεις/συμφωνίες με αόρατους παράγοντες από το εξωτερικό.

Για πιο μακροχρόνια πρόβλεψη δες κι ΕΔΩ

(προσθήκη στις 15 Ιουνίου 2011)
Από την άλλη όπως φαίνεται στον χάρτη έχουμε για το 2011 την διέλευση του Ουρανού απέναντι από τον γενέθλιο ωροσκόπο της Ελλάδας που θεωρούμε ότι βρίσκεται στις 2'' Ζυγού.
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των επαναστάσεων και των εξεγέρσεων. Το κίνημα των αγανακτισμένων αποτελεί μια από τις μαζικότερες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στη πρόσφατη ιστορία μας. Αποτελεί σαφώς ουράνια έκφραση και έπεται συνέχεια!...




Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στις 18-5-2010 σε αστρολογικό forum στο ίντερνετ. Όπως θα διαπιστώσετε τα περισσότερα που αναφέρει έχουν ήδη επιβεβαιωθεί.

To 2010 το ελληνικο κρατος έκλεινε τα 180α γενεθλια του απο το 1830 που συστάθηκε... 180 χρονια... 
Πραγμα που αστρολογικά σημαινει οτι το 2010 ενεργοποιουνται οι οψεις αντιθεσης (180 μοιρων) του γενεθλιου θεματος συμφωνα με την συμβολική μέθοδο κατευθύνσεων 1 έτος = 1 μοίρα.
Και στο ωροσκοπιο της Ελλαδας δεσποζει η μια και μοναδικη ακριβης αντιθεση Ηλιου-Κρονου! Ειδικα για το 2010 λοιπον ο προοδευμενος Ηλιος περνα ακριβως πάνω απο τον γεν. Κρονο και αντιστοιχως ο πρ. Κρονος περνά πάνω από τον γεν. Ηλιο....

Τι σημαινουν ολα αυτα;
σύνοδος Κρόνου/Ήλιου στο χάρτη της Ελλάδας (από κατευθύνσεις ηλιακού τόξου)
Για το 2010 λοιπον προβλεπονται:
(σημειώστε ότι οι ίδιες πλανητικές επιρροές ξεκίνησαν το 2009 και συνεχίζουν και μέσα στο 2011 εφόσον στο σχηματισμό εμπλέκεται ο ήλιος για τον οποίο στην αστρολογία δεχόμαστε μεγαλύτερης διάρκειας επιρροή λόγω μεγαλύτερης ανοχής όψεων) 

*αναγκαστικη επιβολη εξωτερικης εξουσιας (υποδουλωση) για λογους ανωτερας βιας (οπερ και εγενετο πολυ προσφατως με το ΔΝΤ).


*στερηση δικαιωματων και ελευθεριων γενικως. Μειωσεις μισθων, επιδοματων, καταστρατηγηση εργασιακων και πολιτικων δικαιωματων.


*ενδεχομενως και στερηση εδαφικης κυριαρχιας μας!


*επιβραδυνση του ρυθμου αναπτυξης. Ενδεχομενως μαλιστα και μια οπισθοδρομηση - υποαναπτυξη.


*απαλλαγη ολοκληρωτικη απο φθαρμενα πολιτικα συστηματα και πολιτικους δεινοσαυρους. Οι τελευταιοι αποχωρουν απο τον πολιτικο στιβο ειτε οικειοθελως ειτε με διαγραφη ειτε λογω θανατου...


*προβλημα με τις αρχαιοτητες μας. Ο κρονος συμβολιζει τα αρχαια (παρθενωνες κλπ) και τα ερειπια. Η αντιθεση απο τον ηλιο δειχνει καποιο προβλημα με αυτα.


*νοσταλγια για παλαιοτερες εποχες και πολιτικα συστηματα. Γενικως παρελθοντολογια. Ενα πολιτικο προσωπο ή συστημα απο το παρελθον ισως βγει ξανα στο προσκηνιο προσφεροντας μια λυση για το σημερινο αδιεξοδο (Γλυξμπουργκ?... πραξικοπημα?... κάτι άλλο?...).
Ενα οικονομικο συστημα απο το παρελθον ισως βγει ξανα στο προσκηνιο προσφεροντας μια λυση για το σημερινο αδιεξοδο (δραχμη?...).


*η ψυχολογια του ελληνα θα ειναι σκοτεινη και μελαγχολικη.


*φτωχια και ενδεια. Νεο κυμα νεοπτωχων. Αυξηση ανεργων και των αναξιοπαθουντων.


*καταγκρεμνηση των θεμελιων της χωρας. Και δεν μιλω μονο για τα πολιτικα θεμελια (Βουλη των Ελληνων, Συνταγμα) αλλα και για τα φυσικα, τα εδαφικα θεμελια (πιθανοτητα μεγαλου σεισμου...). Επισης μιας και ο Κρονος συμβολιζει το Ορος, κατι άσχημο ίσως συμβει με τον Ολυμπο ή Άγιο όρος...


*μοναξια... Μονοι μας βαδιζουμε αβοηθητοι και εγκαταλελλημενοι... Μας γυρνουν την πλατη οι γειτονες και οι θεοι... Θα τα καταφερουμε?...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.