ΤΡΑΠΕΖΑ
ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ


Καλώς ήλθες στο πρώτο Ελληνικό 
online Πείραμα Μελλοντολογίας!
Εδώ συλλέγουμε τα δικά σας προαισθήματα, προγνωστικά και διαισθητικά οράματα για το μέλλον με σκοπό να ανιχνεύσουμε επαναλαμβανόμενα μοτίβα που ίσως μας δείξουν κάποια σημαντικά στιγμιότυπα από το μέλλον που έρχεται.

Το πείραμα βασίζεται στη θεωρία του Συλλογικού Ασυνειδήτου και των Ακασικών Αρχείων. Υπάρχει η δυνατότητα όλοι μας κάποια στιγμή να έχουμε εκλάμψεις από το μέλλον σε μορφή ονείρων, προαισθημάτων κλπ. Όπως είχε γίνει για παράδειγμα με το χτύπημα στους δίδυμους πύργους της 11/9/01 ή την έκρηξη του αεροσκάφους Κολούμπια. Και στις δυο περιπτώσεις υπήρξε πληθώρα μαρτυριών ότι μεγάλος αριθμός ατόμων λίγο πριν το συμβάν είχε ανήσυχα όνειρα και προαισθήματα ότι κάτι άσχημο πρόκειται να συμβεί. Αυτές τις εκλάμψεις τις συλλέγουμε εδώ και βγάζουμε όλοι μαζί τα συμπεράσματα μας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Παρόμοια πειράματα έχουν γίνει στο εξωτερικό όπως το Web Bot Project με μεγάλη επιτυχία αφού κατάφεραν και προείδαν την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους στις 11/9/01, το τσουνάμι της Ν. Ορλεάνης, την οικονομική κρίση στο τραπεζικό σύστημα το 2008 κλπ. Επίσης στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ μελετούν μια συσκευή συγκινησιακής ανίχνευσης, σαν σεισμογράφος, που ανιχνεύει το συγκινησιακό επίπεδο σε διαπλανητική βάση. Παρατηρείται μεγάλη αναστάτωση στις καταγραφές της λίγο πριν συμβούν μεγάλα καταστροφικά φαινόμενα όπως σεισμοί.


Είσαι έτοιμος να καταγράψεις τα δικά σου προαισθήματα;
Είσαι έτοιμος να πάρεις μέρος στην έρευνα;
Με τη δική σου βοήθεια ίσως διαφανεί κάτι σημαντικό που τώρα έρχεται κατά πάνω μας κι εμείς ακόμα δεν το βλέπουμε!

Οι καταγραφές σου πρέπει να είναι γενικού ενδιαφέροντος και να αφορούν όχι προσωπικές πεποιθήσεις, όχι προσωπικές φοβίες, όχι προσωπικούς πόθους, αλλά πραγματικά προαισθήματα που κατ΄επανάληψη ή τυχαία είχες σε μορφή οράματος, ονείρου, διαίσθησης, ξαφνικής έκλαμψης ή άλλης μαντικής μεθόδου.
Η καταγραφή αν το θες μπορεί να γίνει τελείως ανώνυμα, όμως καλό είναι να γράφεις επώνυμα ή με ψευδώνυμο για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος από εσάς έπεσε μέσα στις προβλέψεις του.

Κάνε κλικ πιο κάτω ανάλογα σε ποιο τομέα αφορούν τα προαισθήματα σου.

πολιτικά       κοινωνικά  

οικονομικά    καλλιτεχνικά  

αθλητικά       περιβαλλοντικά 

επιστημονικά-τεχνολογικά


Παρακαλούμε βάλε τη σελίδα αυτή στα Αγαπημένα σου ώστε να την βρίσκεις άμεσα κάθε φορά που θα έχεις κάποιο προαίσθημα να καταγράψεις.
Διάδωσε το πείραμα μας με email, Facebook, Twitter:

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.