ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


* Σκοπός της ASTROMATICS είναι η αστρολογική πληροφόρηση και σε καμία περίπτωση ο προσηλυτισμός. Η ASTROMATICS χρησιμοποιεί αναγνωρισμένες τεχνικές αστρολογίας και οι προβλέψεις που συνάγονται από αυτές αφορούν τις πιο επικρατούσες μελλοντικές πιθανότητες και όχι βεβαιότητες.

* Η Τραπεζική Κατάθεση του αντιτίμου και η Χρέωση Κάρτας ισούται με Εντολή Παραγγελίας. Γι’αυτό κρατάτε πάντα την απόδειξη της πληρωμής.
ΠΡΟΣΟΧΗ! σε περίπτωση Τραπεζικής Κατάθεσης αν η τράπεζα ζητήσει προμήθεια ή άλλα εξόδα συναλλαγής θα πρέπει οπωσδήποτε να τα χρεωθείτε εσείς ως αποστολέας (και όχι εμείς ως παραλήπτης) ώστε το ποσό αμοιβής να μας αποδοθεί ολόκληρο και όχι μειωμένο. Συνεπώς, σε περίπτωση που λάβουμε μειωμένη αμοιβή λόγω τραπεζικών παρακρατήσεων η παραγγελία σας δεν θα εκτελεστεί.

* Ακύρωση παραγγελίας ή επιστροφή χρημάτων δεν γίνονται μετά την Τραπεζική Κατάθεση ή την Χρέωση Κάρτας. Ο λόγος είναι η άμεση έναρξη της απασχόλησης των αστρολόγων μας με την περίπτωση σας και άρα η απώλεια της αμοιβής τους για την εργασία τους αυτή σε περίπτωση ακόλουθης ακύρωσης.

* Λάθος στοιχεία γέννησης (ημερομηνία, ώρα κλπ) από υπαιτιότητα του εντολέα επιβαρύνουν τον ίδιο. Παρακαλούμε για την προσεκτική και ορθή διατύπωση των στοιχείων γέννησης γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα κατοπινής διόρθωσης τους.


* Η εξασφάλιση ορθών στοιχείων γέννησης και ορθής παραγγελίας γίνεται με αποστολή email ή sms όπου αναφέρονται ονοματεπώνυμο, ημερομηνία+έτος+ώρα+τόπο γέννησης, όνομα υπηρεσίας που επιθυμείτε να παραγγείλετε (βλέπε παράγραφο 5α πώς θα παραγγείλω την καρτέλα μου).

* Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα ο φάκελος που θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά να αναγράφει εξωτερικά κάποιο ψευδώνυμο και όχι το πραγματικό σας όνομα.

* H ASTROMATICS εγγυάται για την απόλυτη εχεμύθεια και προστασία των προσωπικών σας στοιχείων (ημερομηνίες, ονοματεπώνυμα κλπ).

* Κάθε υπηρεσία μας αφορά προσωπική ανάλυση της ημερομηνίας γέννησης του παραγγέλοντα (εκτός αν αναφέρεται αλλιώς) και άρα οι υπηρεσίες μας δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

* Δεν γίνονται δεκτές παραγγελίες που η φύση τους είναι αρμοδιότητα της Ιατρικής και των Αρχών και θέματα Υγείας ή Αστυνομίας.
Επίσης δεν απαντώνται ερωτήματα που έχουν ήδη τεθεί μια φορά από τον συμβουλευόμενο και έχουν ήδη απαντηθεί. Στις τεχνικές πρόγνωσης η μόνη έγκυρη απάντηση είναι η πρώτη που αρχικά δόθηκε. Συνεπώς η επανάληψη της ίδιας ερώτησης δεν έχει νόημα, απλώς σπαταλά τον χρόνο μας και χρεώνει εσάς άσκοπα.

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.